Ifjúsági Klub alakult Bükkösdön


<<< Vissza

2014-04-24

A helyi fiatalság kezébe vette a maga sorsát. Bükkösdön nincs szórakozási lehetőség, az a kevés ami volt, megszűnt. A fiatalság - miután szeretnének kulturáltan szórakozni, egymás társaságában lenni, - megszervezte önmagát.

Schreiner Zsolt, aki az Ifjúsági Klub vezetője, elmondja, baráti társaságuk döntött úgy, hogy lépni kell. Attól, hogy falun élnek a fiatalok, még igénylik a szórakozást, a jó beszélgetéseket, a programokat. Egy ilyen baráti összejövetel eredményeként született meg az Ifjúsági Klub ötlete, még 2013 elején. Mintegy 20 fiatal jelenti a klubot, nagyjából fele-fele arányban vannak a fiúk és a lányok. A Sporttelep klubhelyiségében jöttek össze, ahol kimondták a "hivatalos" megalakulást és megszavazták őt klubvezetőnek.

Mi a céljuk a fiataloknak?
Nagyon egyszerű dolog: kulturált szórakozás, baráti együttlét. A lehető legnormálisabb fiatalkori igény kielégítése ez! Az is fontos szempont, hogy nem kocsmahangulatban szeretnénk ezt egymással eltölteni, annál is inkább, mert igényünk van a kultúrára is. Azt is megfogalmazták a csapattá alakult helyi fiatalok, hogy együtt tartanák meg egymás születés-, és névnapját, tehát megteremtenék a közös öröm megünneplésének lehetőségét is.