VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 - Kültéri útfelújítás és útkarbantartó eszközök beszerzése a Bükkösdi Önkormányzat részére

Pályázati felhívás neve, kódszáma: A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére; Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

A projekt címe, azonosító száma: Kültéri útfelújítás és útkarbantartó eszközök beszerzése a Bükkösdi Önkormányzat részére, 1826039371

A szerződött támogatás összege: 110.588.224 forint

A támogatás mértéke: 90%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.02.28.


 
 infoblokk felso

A projekt bemutatása

A projekt keretén belül egy db erőgép Zoomlion RK504 fülkés, és 1 db Ágaprító gép beszerzését tervezzük. Az utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése mellett külterület helyi közutak fejlesztését is szeretnénk megvalósítani a bükkösdi 0257 és a 0300/1 helyrajzi szám alatt. A projekt konzorciumi formában valósul meg, Dinnyeberki Községi Önkormányzatával. Az erőgép és a munkagépek is magas értékállósággal rendelkeznek, így az nem csak a projekt fenntartási időszak végéig, de még az azt követő 10 évben is képes lesz kiszolgálni az önkormányzatok igényeit, melyet a megfelelő minőségű termék kiválasztása garantál. A tervezés során olyan terület lett kiválasztva, ami egyaránt szolgál ipari, mezőgazdasági és lakhatási célokat.

Projektelemek

1. célterület - Külterületi helyi közutak fejlesztése: A meglévő rossz minőségű kavicsos földút teljes rétegrend cseréje és szilárd burkolatú úttal való ellátása a bükkösdi 0257 és a 0300/1 helyrajzi szám alatt.

2. célterület - Önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése: 1 db Zoomlion RK504 fülkés, 4 kerék meghajtású traktor beszerzése. Ágaprító gép (traktor hajtású, függesztett kivitel) beszerzése.

Az alábbi linken további információk érhetőek el a pályázatról: http://bukkosd2020.hu

MFP logo PANTONE

Bükkösd Község és vonzáskörzetének helyi identitás és kohézió erősítése

top projekt

Időjárás Bükkösd körzetében

giweather joomla module

Helyi újság letöltése

hirlap banner

Partnereink

nymtit

RHK logo